MAF!A

Hmm. MAFIA...

Nem sok mindjent tudjok ejjő a játékró de azéjt eső jánézésre nem tűnt ojan jossznak.A grafikai elemek messemenőkigg közepesek vojtak, de a nap és a kijátás az nagyon tetszett!4!4 ez a kocsikró nem mondható ej!4!az autóknak eyszejűen ojan bojzalmas az irányitásaa hogy ha 70 el megyek akkó a kanyaj bevéteklére semmi esélyem sincseny.a főhősról se sokat tudtunk meg ugyebáj , mindössze anyit hogy: ő Dzson trajovltja aki beél a mafiába (a jáékban 1fej  íják) és egyje nagyobb hatajomra és gazdagzágra tsz szejt44 a fegyvejekkel igazábój semmi bajom nem vojt (kivéve taján ogy nagyon hamaj kifogyott a töjtényem) azok elég pontosak és könyen kezejhetőek vojtak.Az vizsont egyájtaján nem teccet hogy vidéken NEM jehetett bemenni az ejdőbe.(pedigg oj szíveseny taájkozam vojna fekete Pákóvaj!!)Szejény véjményem azs hogy a GTA jobb játék (AMI NAGGYON SZAJ!!44), de azé eeze is evótammm.

 

 

HOGY GTA... vagy MAFIA???-Ez döntsétekk ej TI!!!44!!4!44!

A bejegyzés trackback címe:

https://trollgames.blog.hu/api/trackback/id/tr272337975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Killerjack 2010.12.08. 19:43:49

Dzson travolta Toni a neve csiska és tudod mért ilyen a kocsi?1920-as évek b*szki nem audir8 ak voltak.Azért fogyot ki mert célozni és tudsz és a töltényeket ellövöd a nagy világba nem csodálom hamar kifogy.na ne csinálj többet jó?
süti beállítások módosítása